PIVO -voorlichting-

PIVO, Voorlichtingsbijeenkomst verpakken en wetgeving

Wellicht kunt u het “D-woord” niet meer horen! Maar toch vat duurzaamheid wel samen waar we naar toe willen, namelijk: de milieu impact van de verpakking minimaliseren en de verpakkingsketen maximaal circulair maken. Natuurlijk zonder voorbij te gaan aan dat andere speerpunt van de EU / Brussel, namelijk: het voorkomen van productuitval en voedsel verspilling. Dat we hier volgend jaar nog niet klaar mee zijn is duidelijk. Het wordt een inspanning de komende 10 jaar voor de gehele keten. Welke kant gaat het op? Welke stapjes kunt u zetten? Waar zet u op in?

Tijdens de PIVO praten wij u in 2 uur tijd helemaal bij rond: design for recycling flexibles en rigide, hoe zit de recycle-keten in elkaar, EU-wetgeving, de resultaten, Essentiële Eisen aan verpakkingen ( preventie: minder, lichter, dunner), mono-materialen, stoorstoffen, de betrokken organisaties, inzet biobased en recyclaat. Aangevuld met praktijk -en vergelijkingsvoorbeelden en tips.

Deelname aan de PIVO helpt u bij uw plan van aanpak en u ontmoet gelijkgestemden die met dezelfde issues zitten. Bezoekt u onze site voor actuele data en locaties.

Prijs                  : € 110,- per persoon, elke 2e en evt. 4e persoon van zelfde bedrijf betaalt € 70,-

Najaar 2022, data wordt nog bekend gemaakt
NEDERLAND
Tijdstip             : 13.00 tot - 15.00 uur
Locatie             : De 3 Zussen in  Meteren

BELGIË
Tijdstip             : 13.00 tot - 15.00 uur
Locatie             : Bedrijvencentrum de Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge

Aanmelden kan per e-mail o.v.v. PIVO