Klaar voor 2030 en “the green deal”

Klaar voor 2030 en "the green deal"

U als verpakker/producent heeft de afgelopen jaren ongetwijfeld stappen gezet om de verpakking proberen beter recyclebaar te maken. Hoogst waarschijnlijk bent u er nog niet uit! Niet zo vreemd natuurlijk. De verpakkingsproducenten, sorteer/opwerk bedrijven, inzichten, technologie en de markt (lees beschikbaar volume)is nog volop in beweging. Er worden goede stappen gezet en het gaat snel(ler) nu maar een circulaire verpakkingsketen is nog ver weg.

Nu zijn er minder kwetsbare/lastig te verpakken voedingsmiddelen, lees laag hangend fruit. Maar vaak ook is het lastiger en betreft het barrière of hoge (lijn)snelheid toepassingen. Ga er maar aan staan! En als u dan een passend (tussen)alternatief lijkt te hebben gevonden liggen er nog operationele, beschikbaarheid en kostprijs hobbels die moeten worden genomen.

Pack Improve helpt u bij uw oriëntatie, kennis van de stand van de technologie, inventariseren van impact op kosten en organisatie teneinde verantwoorde keuzes te kunnen maken. En als dan alle stakeholders een groen licht hebben geven helpen wij bij de implementatie op uw verpakkingsmachine, testen, valideren en opvolgen/kwaliteit bewaking naar de verpakkingsproducent.

Voor meer informatie over onze aanpak en beschikbaarheid bel of mail.