Diensten

Diensten overzicht

Elke afdeling of schakel in de verpakkingsketen stelt zo zijn eigen specifieke eisen aan de verpakking. Zoals Marketing & Verkoop, Operations, Techniek, de maatschappij, de supply chain, kwaliteit en Inkoop. Elke discipline heeft zo zijn belangen en KPI’s. Echter soms tegenstrijdig zoals bijvoorbeeld; sterker maar ook lichter/duurzamer, goedkoop maar hoogste kwaliteit, gemakkelijk openen maar ook maximale sterkte. Als verpakkingstechnoloog helpt Pack Improve u en uw team, met kennis van het grote geheel teneinde te komen tot een werkbaar compromis. Afhankelijk van uw behoefte, startmoment, duur en aantal uren per week, maand of jaar doen wij u een maatwerk voorstel. Pack Improve uw oproepbare verpakkingsdeskundige of verpakkingstechnoloog :

 1. Op interim basis, op uw locatie voor een tijdelijke periode
 2. Op project basis, een samen vastgesteld en “afgebakend” doel bereiken
 3. Op periodieke basis, elke week of maand (x aantal uur) op uw locatie :
  - "inloopspreekuur” voor advies dagelijkse verpakkingsaangelegenheden
  - Begeleiden inspireren van uw eigen (verpakkings)team
  - Telefonische en e-mail beschikbaarheid op afstand
 4. PIM, Pack Improve Minicursus - verpakkingstoepassingen en techniek -
 5. PIVO, Pack Improve VOorlichtingsbijeenkomst - Op centrale plaats in Nederland praten wij u in 2 uur bij op het gebied van de verpakkingswetgeving, resultaten en verduurzaming.
 6. PI2025, Pack Improve "klaar voor 2025" - Consult op locatie: Wat te doen om uw verpakkingen voor te bereiden op de 2025 doelstelling! Ofwel het recyclebaar maken -en inzet van (meer)recyclaat in uw verpakking.
 7. PISA, Pack Improve SAfari - Consult op locatie: Wij nemen u en uw team mee op verkenning van nieuwe en creatieve verpakkingsmogelijkheden voor uw product.