Diensten

Diensten overzicht

In 20 jaar hebben wij vele projecten mogen verzorgen voor vooraanstaande verpakkers. De projecten zijn divers en vaak klant- en behoefte specifiek. Echter, de rode draad is in alle gevallen: verpakken, techniek, materialen, haalbaarheid en optimalisatie naar kosten, bescherming, efficiëntie en recyclebaarheid. Onze kennis, ervaring en creativiteit bieden wij u op meerdere manieren aan, te weten:

  1. Op interim basis, op uw locatie voor een tijdelijke periode
  2. Op project basis, een samen vastgesteld en “afgebakend” doel bereiken
  3. Op periodieke basis, elke week een x aantal uur op uw locatie beschikbaar voor het oplossen van uw dagelijkse verpakkingsissue's of uw eigen verpakkingsteam bijstaan en adviseren.
  4. PIM, Pack Improve Minicursus (2 dagen) - verpakkingstoepassingen en techniek -
  5. PIM+ Aanvulling (1 dag)  - Meten, Testen, Specificeren, Valideren en continueren
  6. PIVO, Pack Improve VOorlichtingsbijeenkomst - Op centrale plaats in Nederland praten wij u in 2 uur bij op het gebied van de verpakkingswetgeving, resultaten en verduurzaming.
  7. PISA, Pack Improve SAfari - Consult op locatie: Wij nemen u en uw team mee op SAfarie. We verkennen de creatieve -en technische verpakkingsmogelijkheden voor uw product en geven inzicht in wat u kunt doen om u voor te bereiden op de retail en consumenten eisen van nu en de toekomst.