Diensten

Diensten overzicht

In 20 jaar hebben wij vele projecten mogen verzorgen voor vooraanstaande verpakkers. De projecten zijn divers en vaak klant- en behoefte specifiek. Echter, de rode draad is in alle gevallen: verpakken, techniek, materialen, haalbaarheid en optimalisatie naar kosten, bescherming, efficiëntie en recyclebaarheid. Onze kennis, ervaring en creativiteit bieden wij u op meerdere manieren aan, te weten:

  1. Op interim basis, op uw locatie voor een tijdelijke periode
  2. Op project basis, een samen vastgesteld en “afgebakend” doel bereiken
  3. Op periodieke basis, elke week of maand (x aantal uur) op uw locatie beschikbaar voor het oplossen van uw dagelijkse verpakkingsissue's of uw eigen verpakkingsteam bijstaan en adviseren.
  4. PIM, Pack Improve Minicursus - verpakkingstoepassingen en techniek -
  5. PIVO, Pack Improve VOorlichtingsbijeenkomst - Op centrale plaats in Nederland praten wij u in 2 uur bij op het gebied van de verpakkingswetgeving, resultaten en verduurzaming.
  6. PISA, Pack Improve SAfari - Consult op locatie: Wij nemen u en uw team mee op SAfarie. We verkennen de creatieve -en technische verpakkingsmogelijkheden voor uw product en geven inzicht in wat u kunt doen om u voor te bereiden op de retail en consumenten eisen van nu en de toekomst.