Diensten

Diensten overzicht

In 20 jaar hebben wij vele projecten mogen verzorgen voor grote A-brands en vooraanstaande verpakkers tot lokale producenten. De projecten zijn divers en klant- en behoefte specifiek. Echter, de rode draad is in alle gevallen: verpakken, techniek, materialen, haalbaarheid en optimalisatie naar kosten, bescherming, efficiëntie en recyclebaarheid. Onze kennis, ervaring en creativiteit bieden wij u op meerdere manieren aan, te weten:

  1. Op interim basis, op uw locatie voor een tijdelijke periode
  2. Op project basis, een samen vastgesteld en “afgebakend” doel bereiken
  3. Op periodieke basis, elke week een x aantal uur op uw locatie beschikbaar voor het helpen oplossen van uw dagelijkse verpakkingsissue's of uw eigen verpakkingsteam bijstaan en adviseren.
  4. PIM, Pack Improve Minicursus (2 dagen) - verpakkingstoepassingen en techniek -
  5. PIM+ Aanvulling (1 dag)  - Meten, Testen, Specificeren, Valideren en continueren
  6. PIVO, Pack Improve VOorlichtingsbijeenkomst - In 2 uur tijd wordt u actueel bijgepraat inzake: de EU richtlijn 94/62 en de te verwachten veranderingen, SUP, ontwerprichtlijnen/uw verpakking recycle-ready maken, barrière innovaties, inzet recyclaat/PCR en hoe we kijken naar biobased.
  7. PISA, Pack Improve SAfari - Consult op locatie: Wij nemen u en uw team mee op SAfarie. We verkennen de creatieve -en technische verpakkingsmogelijkheden voor uw product, de impact op uw verpakkingsproces en kosten, we dragen ideeën aan en helpen u op weg om (kleine)stappen te zetten richting recycle-ready, mono-materialen, preventie en alles wat kan bijdragen uw performance te verbeteren.