Speciaal machines

Speciaal machines en bijzondere verpakkingsvormen

De behoefte om te innoveren en uw product te onderscheiden van uw concurrentie kan leiden tot afwijkende en speciale verpakkingsvormen. Deze vragen soms om maatwerktechnieken en machines welke het afvullen/verpakken betrouwbaar en tegen de laagste kosten uit kunnen voeren. In dat geval kan het nodig zijn een speciale machine te laten bouwen en/of een speciale verpakking te vervaardigen.

Echter, volledig maatwerk machinebouw brengt risico’s en hoge kosten met zich mee en grote kans op tijdverspilling, financiële- en technische tegenvallers. Toch zijn toepassingen die voor u speciaal zijn door andere branches of bedrijven mogelijkerwijs al eens zijn opgelost. Als gevolg van onze gekwalificeerde database, ruime ervaring en netwerk is Pack Improve in staat om u te helpen aan fabrikanten met de specifieke ervaring waar u behoefte aan heeft.

Wij kunnen u niet alleen helpen aan de apparatuur maar ook aan eventuele speciale materialen met specifieke eigenschappen, kunststof en karton verpakkingen, laminaten en speciale componenten. Afhankelijk van uw wensen kan Pack Improve namens uw onderneming handelen (doorberekening van de uren) en een technisch en commercieel voorstel opvragen bij een gekwalificeerde partij.

Echter, als dit niet past binnen uw organisatie dan is het soms ook mogelijk een dergelijke installatie geheel op te leveren. Wij doen u met plezier een offerte en technisch voorstel wat aansluit op uw behoefte.